AZIMUT Hotel City South Berlin

***
Rudower Str. 90-94., Berlin, 12351, Saksa
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen EUR29.

Tee varaus Internetissä nyt

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen EUR 29

AZIMUT Hotel City South Berlin on 3 tähden hotellin kätevällä paikalla Berliini. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Kiinteistö tarjoaa käyttöön tietokoneita ja yrityspalveluja.

Ystävällinen ja avulias concierge on aina valmis auttamaan liittyen kaikkiin kyselyihin. Kaikki vieraat voivat käyttää huippuluokan kuntosalia, joka on varustettu kuntosalilaitteilla. Vieraille on tarjolla laaja valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia virvokkeita hotellin aulassa/baarissa.

Tarjoamme maksuttoman Internet-yhteyden julkisissa tiloissa. Kiinteistö sallii koirat tai kissat vierashuoneissa (saattaa sisältää kokorajoituksia).

AZIMUT Hotel City South Berlin Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Yrityskeskus
 • Concierge-palvelu
 • Kuntosali
 • Aula/baari
 • Ilmainen Internet-yhteys julkisissa tiloissa
 • Lemmikkieläinystävällinen

Kuinka teet varauksen AZIMUT Hotel City South Berlin

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä AZIMUT Hotel City South Berlin

  • Berlin, Germany (SXF-Schonefeld) - 3.83 mi
  • Berlin, Germany (TXL-Tegel) - 10.67 mi

  Museot

  • Ramones Museum Berlin - 4.76 mi
  • East Side Gallery - 4.76 mi

Hotellit lähellä AZIMUT Hotel City South Berlin

This modern hotel is peacefully located in Berlin’s south-eastern Rudow district, a 15-minute drive to Schönefeld Airport. It is 0.6 ...
The ibis Berlin City Süd is located in the quiet district of Britz in the south of Berlin. In just 2 minutes walk you can reach the ...
This hotel in Berlin-Adlershof offers well-equipped rooms and a daily breakfast buffet. It is located in the WISTA Science & Technology ...
This Mercure hotel in the Neukölln district of Berlin offers air-conditioned rooms and a modern restaurant. Boddinstraße Underground ...